Array ( [0] => stdClass Object ( [_values] => Array ( [id] => 1 [omschrijving] => Welkom bij Toast Westende [volgid] => 1 [fotonaam] => ontbijt.jpg [fotothumb] => [presentatiefoto] => 1 ) ) [1] => stdClass Object ( [_values] => Array ( [id] => 2 [omschrijving] => Welkom bij Toast Westende [volgid] => 1 [fotonaam] => lunch.jpg [fotothumb] => lunch.jpg [presentatiefoto] => 1 ) ) [2] => stdClass Object ( [_values] => Array ( [id] => 3 [omschrijving] => Welkom bij Toast Westende [volgid] => 1 [fotonaam] => coffee.jpg [fotothumb] => [presentatiefoto] => 1 ) ) )

Welkom bij Toast Westende

Ontbijt - Lunch - Koffie

Welkom bij Toast Westende

“Als een gedeelde passie werkelijkheid wordt...”

Kim Devolder heeft reeds een rijke ervaring in het horecawezen. Hij heeft een opleiding aan de Hotelschool ter Duinen gevolgd en kon 14 jaar lang zijn ervaring vergroten door het uitbaten van zijn eigen restaurant “ De Kogge ” te Nieuwpoort. Met de kernwaarden van versheid en vriendelijkheid toverde Kim steeds een heerlijke en eerlijke maaltijd voor aan zijn gasten.

Toen Kim zijn huidige partner Cindy leerde kennen werd al snel duidelijk dat ook zij een passie voor koken in zich had. Er werd een pand gevonden in het hartje van Westende dorp, een pand die alle mogelijkheden had om hun droom te kunnen realiseren. Na een renovatie van een 6tal maanden werd Toast! in juni 2021 geboren...

Kim en Cindy konden eindelijk hun passie delen en bedachten een concept die ook haalbaar is in combinatie met hun gezin. Door de vaste openingstijden en de rustdagen op dinsdag en woensdag hebben ze hier een harmonie gevonden tussen het drukke gezinsleven en uitbaten van Toast!

Toast! zal zich vooral specialiseren in ontbijten en lunchmenu's waar brood en broodbereidingen centraal staan. In de namiddag zal je kunnen genieten van een lekkere warme kop koffie met in huisbereid gebak of een verfrissende consumptie met bijhorende tapasschotels.

Kim en Cindy ontvangen jullie graag in hun gloednieuwe, stijlvolle zaak om jullie te kunnen overtuigen van hun passie voor koken en hun gastvrijheid.

Tot binnenkort!

Ontdek ons aanbod

Berichten

Ons concept

Bij Toast! is elk moment een broodmoment...

Al eeuwenlang heeft brood een prominente plaats in onze eetcultuur, dat brood al zo lang een belangrijke rol heeft komt doordat het gezond, veelzijdig , gemakkelijk, voedzaam maar vooral lekker is. De traditionele broodmomenten zijn tot op vandaag nog steeds het ontbijt en de lunch, laat het nu net die momenten zijn waar Toast! zich wil in specialiseren.

Bij Toast! zal brood het basisingrediënt zijn die de hoofdrol zal spelen bij het serveren van onze ontbijten, lunchmenu's maar ook onder de vorm van bijgerechten of snacks.

Onze openingsuren

Ma - Di - Do - Vrij - Zat - Zon

OPEN van 8:30 tot 15:00

Woensdag

Gesloten

Wij zijn gelegen op een boogscheut van de Sint-Laurentius kerk in Westende dorp. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor wie te voet, met de fiets, wagen of openbaar vervoer komt.

Er is parkeerplaats en bushalte net voor de kerk wat op een 50tal meter van Toast! gelegen is. Voor wie ervoor kiest om met de tram te komen is er de Halte Sint Lauwereins die op een wandel afstand van een 10-tal minuten van bij ons verwijderd is.

Onze troeven

Kwaliteit

Wij zorgen voor voldoende variatie met zowel koude als warme gerechten waar enerzijds brood het hoofdingrediënt is of als bijgerecht wordt geserveerd. Wij hebben bewust gekozen om geen te uitgebreide kaart aan te bieden om de garantie op versheid te kunnen garanderen. De vaste menukaart zal wekelijks aangevuld worden met seizoensgebonden suggesties.


Gezelligheid / vriendelijkheid

Wij willen ervoor zorgen dat Toast! een plaats is waar mensen zich goed voelen, waar iedereen kan samen komen. Is het nu met vrienden, familie of collega's kortom iedereen zal bij ons kunnen genieten naar eigen keuze, van een snel of uitgebreid ontbijt tot een lekkere verse lunch of een troostend kopje koffie met een lekkere dessert. Toast! richt zicht niet tot 1 bepaalde doelgroep, iedereen is welkom van jonge gezinnen met kinderen tot onze ouderen. We verwelkomen iedereen met dezelfde warme glimlach.

Toegankelijkheid

Bij de renovatie van Toast! hebben we ons uiterste best gedaan onze toegankelijkheid te verbreden rekening houdend met de constructie van het pand. We hebben getracht onze ingangen rolstoelvriendelijk te maken en hebben een aangepast toilet voorzien waar er meer ruimte is voor onze ouderen en minder validen.

Kindvriendelijk

Wij bieden een aangepast kidsontbijt aan, ook de lunchmenu's en desserts zijn te verkrijgen in mini - formaat. Een speelhoekje zowel binnen als buiten zorgen ervoor dat de kinderen een lekkere en leuke tijd beleven bij Toast! terwijl hun ouders genieten van een ontbijt of lunch in alle rust.